De meest gestelde vragen zijn hieronder voor u beantwoord. Selecteer de vraag en vind het antwoord hieronder. 

Staat uw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op, wij geven graag antwoord op uw vraag.

Contact

Aankomst en vertrek

Van hoe laat tot hoe laat is de slagboom geopend?

De slagboom is geopend van 07:30 uur tot 23:00 uur. Wanneer u later arriveert dan de openingstijden van de slagboom, vragen we dit te melden bij de receptie.

Is het mogelijk om later uit te checken?

Wanneer de beschikbaarheid dit toelaat in het laagseizoen, is dit mogelijk! De kosten voor late check-out bedragen € 10,-. U mag dan tot 17:00 gebruik maken van uw kampeerplaats. U kunt voor de mogelijkheden hiervoor informeren bij de receptie. 

Hoe laat moet ik uitchecken?

Op de dag van vertrek dient uw plaats om 12:00 uur vrij te zijn.

Algemeen

Welke stroomaansluiting is er op de kampeerplaatsen?

Iedere kampeerplek beschikt over een stroomaansluiting. Hiervoor dient u een eurostekker te gebruiken.

Kan ik post of een pakketje laten bezorgen tijdens mijn verblijf?

Dat kan! Zorg ervoor dat uw naam en kampeerplaats goed leesbaar zijn op de post of het pakketje. Post is af te halen in de receptie, pakketjes kunt u zelf in de paardenstal ophalen.

Ik verblijf op de camping, mag er een logee komen?

Uw kleinkind, broer, zus, vriend of vriendin is welkom, mits deze verblijft in uw kampeermiddel. Per kampeerplek hanteren wij een maximum van 6 personen. Indien dit maximum niet wordt overschreden, kan er in overleg met ons, iemand komen logeren. Voor de kosten van een extra persoon kan contact opgenomen worden met de receptie.

Waarom hoef ik geen € 0,50 meer te betalen voor de douche?

Allereerst vinden wij het belangrijk dat er verstandig om wordt gegaan met water. Zo zijn bijvoorbeeld onze douchekoppen waterbesparend om verspilling te voorkomen. Wij gaan graag met de tijd mee en hebben daarom besloten om van het betaalsysteem af te stappen. Vanaf kampeerseizoen 2024 maken onze douches gebruik van een tijdsklokje.

Mag ik bezoek ontvangen op de camping?

We zijn terughoudend in het ontvangen van bezoek, graag altijd vooraf melden bij de receptie!

Reserveren & betalingen

Wanneer betaal ik reserveringskosten?

Wanneer u online een reservering maakt, worden er geen reserveringskosten berekend. Wanneer u aan de receptie een reservering maakt, kost dit €6.-.

Hoe betaal ik mijn vakantie?

Zodra wij uw reservering hebben geaccepteerd, ontvangt u van ons een reserveringsbevestiging. Hierop staan tevens de betalingstermijnen vermeld. U kunt de boeking betalen d.m.v. de link in de e-mail of door een bankoverschrijving uit te voeren. 

Kan ik mijn eigen kampeerplaats kiezen?

Dat kan! Indien nu verzekerd wilt zijn van een specifieke kampeerplaats betaald u hier eenmalig € 15,- voor. Op deze manier kan uw reservering niet verplaatst worden naar een andere kampeerplaats. U kunt kiezen voor de voorkeursplaats door tijdens het boeken op de website ''Ja, ik wil graag mijn eigen locatie uitzoeken'' aan te vinken. 

Hoe reserveer ik meer dan één kampeerplek?

Indien u meerdere kampeerplekken wilt reserveren, dient u aparte reserveringen te maken. Het is niet mogelijk meerdere kampeerplekken tegelijk te reserveren.

Is er een minimale verblijfsperiode?

In het hoogseizoen zijn een minimaal aantal overnachtingen verplicht, deze worden aangegeven in het boekingsprogramma op onze site.

Kan ik reserveren voor het trekkersveld?

U kunt op de dag van aankomst informeren naar de beschikbaarheid (max. 2 nachten) bij onze receptie. Op het trekkersveld is geen stroom/water aanwezig. (Geen pitstop mogelijk van 26-06 t/m 30-06-2024 in verband met het festival Concert at Sea.

Wanneer is mijn boeking definitief?

Wanneer u uw gegevens heeft ingevuld via het reserveringsprogramma, accepteren wij uw reservering en ontvangt u een reserveringsbevestiging, hierna is de reservering definitief.