Voorzieningen

Laadstation Elektrische voertuigen

Met de elektrische auto op vakantie? Geen probleem! Wij beschikken over twee laadpunten voor uw auto.

Recreatieruimte

In de recreatieruimte vindt u een bibliotheek, waar u een boek kunt lenen of achterlaten en er is een vriezer voor uw koelelementen. De kleintjes kunnen terecht in de recreatieruimte om aan tafel te kleuren of om een spelletje te spelen welke in de kast te vinden zijn. 

Fietsenverhuur

Lekker met de fiets erop uit, ook dit kan voor u geregeld worden. Wij hebben (kinder)fietsen te huur en kunnen mooie fietsroutes voor u uitstippelen. We kijken waar de wind vandaan komt en we wijzen u de juiste weg.

Vuurplaats

Gezellig met elkaar rond een kampvuur zitten en sterke verhalen vertellen, het maken van muziek of gewoon staren in het vuur. Dat kan!

Sanitair

Het moderne sanitair gebouw heeft vloerverwarming wat zorgt voor een behaaglijke warmte in de ruime toiletten en douchecabines. Voor de kleintjes is er een aparte baby/kinderbadkamer en er is een familiedouche aanwezig. Verder staan er een wasmachine en droger.

Kamperen met uw paard

Hoeve Batenburg biedt u de unieke mogelijkheid om tijdens uw vakantie op onze landgoedcamping uw eigen paard of pony mee te nemen.