Kamperen aan de Zeeuwse kust

Genieten met comfort

De verschillende ruime kampeervelden op onze landgoedcamping zijn stuk voor stuk geschikt voor een tent, caravan met of zonder voortent of luifel, en een kleine tot middelgrote camper. Indien u met een camper komt, verzoeken wij u de camper te gebruiken als caravan waardoor heen en weer rijden met uw kampeermiddel beperkt wordt.

De Zeeuwse kust heeft het hoogste aantal zonuren van Nederland, ideaal voor een familievakantie! Aangezien wij u ook daarvan optimaal willen laten profiteren, is daar bij de aanleg van de ronde kampeerplekken rekening mee gehouden. Veel zon of minder, avondzon of liever zon in de morgen: u heeft het voor het uitzoeken. 

Iedere plaats heeft een eigen stroomaansluiting (16A), te gebruiken met een eurostekker, water en rioolaansluiting. Wat wilt u nog meer!

Sam 2392 1

Wanneer u altijd al gedroomd heeft van een vakantie met eigen paard, bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden de mogelijkheid om te kamperen en uw paard bij ons te stallen gedurende uw vakantie. Heerlijk paardrijden aan zee, wie wil dat nou niet?!

Stal uw paard tijdens uw vakantie

Naast het kamperen zelf biedt de omgeving ook veel mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Zo zijn er gezellige dorpjes en steden in de buurt waar je kunt genieten van lokale lekkernijen en cultuur.

Kamperen aan de Zeeuwse kust is perfect voor een ontspannen vakantie met het gezin of vrienden. Je kunt lekker tot rust komen in de natuur en genieten van de frisse zeelucht. Daarnaast is het ook een ideale plek om activiteiten te ondernemen, zoals wandelen, fietsen, kitesurfen of vliegeren.

Kortom, kamperen aan de Zeeuwse kust biedt alles wat je nodig hebt voor een heerlijke vakantie. Of je nu op zoek bent naar rust en ontspanning of juist actie en avontuur, deze regio heeft voor ieder wat wils. Kom dus gerust langs en ontdek zelf wat de Zeeuwse kust te bieden heeft!