Camping Hoeve Batenburg in Zeeland

Kamperen met het oog op de natuur: vrijheid, rust en ruimte

DE CAMPING IS GESLOTEN, VANAF 15 MAART 2021 HOPEN WE U WEER TE KUNNEN VERWELKOMEN!

Onze Landgoedcamping Hoeve Batenburg vindt u dichtbij duin en strand in het Zeeuwse kustplaatsje Ellemeet. De natuurcamping is onderdeel van ons boerenbedrijf, gelegen in het noorden van Schouwen-Duiveland. Vanaf uw kampeerplaats met uitzicht op de duinen kunt u dit mooie eiland op het gemak gaan ontdekken. 

Op Landgoedcamping Hoeve Batenburg is het uitgestrekte terrein rond de ruime kampeerplaatsen ingericht als natuurgebied. De Brouwersdam en het Grevelingenmeer liggen dichtbij. Net als plan Tureluur, de Oosterschelde en het historische stadje Zierikzee.

Ons Natuur Comfort kampeerterrein heeft veel aangename voorzieningen: stroom (16A), water, rioolaansluiting en gratis Wi-Fi. De hond is welkom, mits aangelijnd, fietsen zijn te huur en er is onderdak voor paard of pony. 

Bijzonder is dat wij geen reserveringskosten rekenen voor een boeking via deze website. Desgewenst stallen wij uw caravan in een van de loodsen op de boerderij en bij reservering plaatsen wij de caravan op uw kampeerplaats. 

Het kampeerterrein maakt deel uit van de organisatie Stichting Natuurkampeerterreinen (NKT). Op onze camping is een natuurkampeerkaart verplicht. Voor meer informatie of voor het aanschaffen van een kaart, kunt u terecht op www.natuurkampeerterreinen.nl, of bij onze receptie (15,95 Euro).  

Graag tot ziens op onze natuurcamping!