Landgoedcamping Hoeve Batenburg in Zeeland

Kamperen in de natuur met vrijheid, rust en ruimte

Gesloten van 1-11-2022 t/m 14-03-2023

Onze Landgoedcamping Hoeve Batenburg vindt u dichtbij duin en strand in het Zeeuwse kustplaatsje Ellemeet. De Landgoedcamping is onderdeel van ons boerenbedrijf, gelegen in het noorden van Schouwen-Duiveland. Vanaf uw kampeerplaats met uitzicht op de duinen kunt u dit mooie eiland op het gemak gaan ontdekken. Onze camping bevindt zich vlakbij de Brouwersdam en het Grevelingenmeer. Net als plan Tureluur, de Oosterschelde en het historische stadje Zierikzee.

Ons Natuur Comfort kampeerterrein heeft veel aangename voorzieningen: stroom (16A), water, rioolaansluiting en gratis Wi-Fi voor de eerste twee apparaten. Uw hond is welkom, mits aangelijnd, fietsen zijn te huur en er is onderdak voor uw paard of pony. 

Bijzonder is dat wij geen reserveringskosten rekenen voor een boeking via deze website. Desgewenst stallen wij uw caravan in een van de loodsen op de boerderij en bij reservering plaatsen wij uw caravan op de kampeerplaats. 

Landgoedcamping Hoeve Batenburg maakt deel uit van de organisatie Stichting Natuurkampeerterreinen (NKT). Voor meer informatie of voor het aanschaffen van een natuurkampeerkaart, kunt u terecht op www.natuurkampeerterreinen.nl, of bij onze receptie (€15,95).  

Graag tot ziens op Landgoedcamping Hoeve Batenburg!