Naar het nieuwsoverzicht
Dat was juni alweer. Een maand met veel zon zoals we gehoopt hadden!

Het hoogtepunt van afgelopen maand was het weekend van het festival op de Brouwersdam: Concert at Sea. Tijdens dat weekend komen er per dag zo’n 45.000 man naar de Dam om te genieten van diverse artiesten. De camping werd van natuurcamping omgetoverd tot festivalcamping en de stallingloods kreeg de naam ‘ontbijtschuur’. We hebben genoten van onze gasten, de gezelligheid en het mooie weer!

Sinds deze maand hebben we twee nieuwe kinder mountainbike fietsen in de verhuur, een 20 en een 24 inch kinderfiets. Geïnteresseerd? Vraag ernaar bij de receptie.

Op het land was het erg droog! Bas, onze pootaardappel-compagnon heeft een aantal keren het land beregend zodat het gewas goed kan blijven groeien.

Aan de tarwe is te zien dat het een vroege oogst wordt; het land kleurt al geel!

Ook door droogte hebben we helaas tijdelijk onze vuurplaats moeten sluiten. Het risico op natuurbrand is namelijk verhoogt naar de fase ‘extra alert’. De kans op een natuurbrand is daarmee groter dan normaal.

We gaan met goede moed richting de zomervakantie. Ons reserveringsprogramma loopt al aardig vol dus mocht u nog voor een langere periode willen komen kamperen; wacht niet te lang met boeken!