Naar het nieuwsoverzicht
Inmiddels zijn we alweer even op weg in augustus. We blikken terug naar de maand juli!

In deze maand startte de zomervakantie voor alle regio’s en zo ook de drukte bij ons op de camping. De eerste 1.5 week begon rustig en daarna liepen de velden vol tot op heden.

Qua weer hebben we alles gehad; zon, regen, wind en onweer. Gelukkig was de zon overheersend en hebben we ook op het land hard kunnen werken. De tarwe is door onze buurman Leendert met zijn combine (met maaibek van 9 meter breed!) eraf gereden en ons stro was voor de regenbuien binnen.

Niet alleen onze gasten genieten van de camping, ook ons bijenhotel is goed bezet! Dit voorjaar hebben Netty en Iris een heus hotel geknutseld en gebouwd, deze is te vinden tussen de rozenbottels achter het toiletgebouw.

Net als vorig jaar is Pizza Fresca op bezoek geweest met de lekkerste pizza’s, vers bereid naast het sanitair gebouw. Zij komen deze zomer nog één keer: op maandag 14 augustus zijn ze er weer om 17:00 uur.

Ook was het weer tijd voor een bezoekje aan Santos! Het veulen van Fay van vorig jaar. Hij staat met vriendjes in de opfok om daar op te groeien. Het gaat heel goed met hem en is nog steeds een grote knuffelbeer.