Zomerstalling

Zomerstalling voor uw caravan

Wij bieden u, als onze campinggast de mogelijkheid uw kampeermiddel van 1 april tot medio oktober in een van onze ruime loodsen te stallen voor zomerstalling. U kunt daarbij te allen tijde over uw kampeermiddel beschikken mits u ons dat minimaal 24 uur van tevoren per email laat weten. Halen en brengen van uw caravan is mogelijk van 9.00 uur tot 17.00 uur. 

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw caravan alvast uit de stalling te halen en plaatsen die voor u op onze camping. Zo kunt u meteen na aankomst zonder veel gedoe, direct genieten van uw vrije tijd. Deze extra service is gratis als u minimaal twee nachten bij ons verblijft. Verblijft u korter dan twee nachten, bedragen de kosten voor het in- of uitrijden €10,00 per keer.

Voor zomerstalling in de loods betaalt u van april tot en met september vanaf € 1,50 per dag per caravan, inclusief 21 % BTW. Voor een caravan langer dan 7.50 m hebben wij helaas geen plaats. De kosten voor het in- of uitrijden bedragen € 10,00 per keer (tenzij u minimaal 2 nachten bij ons op de camping verblijft, dan is het in- of uitrijden gratis).

Winterstalling