Fietsen in Zeeland

Fietsen op Schouwen-Duiveland

Landgoedcamping Hoeve Batenburg vormt een uitgelezen basis voor talloze mooie fietstochten. U kunt tegen een aantrekkelijke prijs fietsen bij ons huren. Vlakbij, onder de duinen, vanaf het einde van de Rampweg tot aan het Duinhoevepad, ligt bijvoorbeeld al een prachtig route op u te wachten.

Op de terugweg moet u beslist een rondje door het rustieke Gadrabos maken. Met een beetje geluk komt u daar namelijk damherten tegen. Overigens staan in dat bos in het najaar veel paddenstoelen.

Aansluitend aan het Gadrabos fietst u over de uitgestrekte Vroongronden, tussen de runderen door, via Renesse weer terug naar Landgoedcamping Hoeve Batenburg. 

Een route die u zeker niet mag missen, loopt over het fietspad dat langs Nationaal Park Oosterschelde slingert van Burghsluis naar Zierikzee en zo u wilt, verder over Duiveland. 

Kustlijn 

Wilt u het nog grootser aanpakken? Onze Landgoedcamping ligt aan de Kustlijn Fietsroute van Den Helder naar het Zeeuws-Vlaamse Sluis. 

Voor informatie over fietsenverhuur en veel meer talloze mooie fietsroutes op Schouwen-Duiveland kunt u vanzelfsprekend terecht bij onze receptie.