Camping voorzieningen

Voorzieningen

Het centraal gelegen, moderne sanitair gebouw heeft vloerverwarming dat zorgt voor een behaaglijke warmte in de ruime toiletten en douchecabines. Voor de kleintjes is er een aparte kinderbadkamer.
Verder staan er een wasmachine en droger. Wasmunten zijn verkrijgbaar bij de receptie. Wastabletten krijgt u daarbij.
Heeft u een chemisch toilet? Achter het sanitair gebouw is een speciale uitstortplaats. 
Uiteraard gebruiken wij alleen milieuvriendelijke schoonmaakproducten.

Verder nog meer …

Vanzelfsprekend is er gratis Wi-Fi. Voor de kinderen is er een speeltuintje en staat een aantal skelters klaar. Onze jeu de boules-baan is favoriet bij jong en oud.
Op fietsvakantie met een klein tentje en het is slecht weer? Dan is er gelukkig onze monumentale schuur met recreatieruimte om in te schuilen. Daar is een kleine bibliotheek. U kunt er een boek lenen of achterlaten en een diepvries voor uw koelelementen is aanwezig. Voor de kleintjes is er de mogelijkheid om een mooie tekening te maken die op onze kleurwand getoond kan worden. 

Fietsenverhuur 

Lekker met de fiets erop uit, ook dit kan voor u geregeld worden. Wij kunnen mooie fietsroutes voor u uitstippelen. We kijken waar de wind vandaan komt en we wijzen u de juiste weg.
Tegen een aantrekkelijke prijs kunnen wij u een fiets verhuren, deze hebben vele versnellingen om het fietsen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Voor informatie hierover kunt u terecht bij onze receptie.

Vuurplaats

Gezellig met elkaar rond een kampvuur zitten en sterke verhalen vertellen, het maken van muziek of gewoon staren in het vuur. Dat kan!!!  Als het weer het toelaat is het, altijd in overleg, mogelijk om een klein vuur te maken.
Dit mag alleen op onze vuurplaats in de vuurschaal met het door ons aangeboden hout. Hiervoor kunt u terecht bij onze receptie. U koopt dan een compleet pakket waaronder stookhout, aanmaakhout en aanmaakblokjes. Een hele belevenis op zich.