Camping voorzieningen

Voorzieningen

Het centraal gelegen, moderne sanitair gebouw heeft vloerverwarming dat zorgt voor een behaaglijke warmte in de ruime toiletten en douchecabines. Voor de kleintjes is er een aparte baby/kinderbadkamer en er is een familiedouche aanwezig.

Verder staan er een wasmachine en droger. Wasmachine en/of drogermunten zijn verkrijgbaar bij de receptie. Wasmiddel is inbegrepen in de prijs.
Heeft u een chemisch toilet? Achter het sanitair gebouw is een speciale uitstortplaats. Wil u uw vuilwatertank legen? Vraag voor de mogelijkheden bij de receptie.
Uiteraard gebruiken wij alleen milieuvriendelijke schoonmaakproducten.

In het kader van duurzaamheid en de doorstroming van het sanitair gebouw vragen wij € 0.50 voor warm douche water. Wilt u liever koud douchen? Dat is uiteraard (gratis) mogelijk. 

Verder nog meer …

Voor de kinderen is er een speeltuintje en staat een aantal skelters klaar. Onze jeu de boules-baan is favoriet bij jong en oud.
Op fietsvakantie met een klein tentje en het is slecht weer? Dan is er gelukkig onze monumentale schuur met recreatieruimte om in te schuilen, welke te vinden is naast de receptie. In de recreatieruimte vindt u een bibliotheek, waar u een boek kunt lenen of achterlaten en een vriezer voor uw koelelementen. De kleintjes kunnen terecht in de recreatieruimte om aan tafel te kleuren of om een spelletje te spelen die in de kast te vinden zijn. 

Op het woonhuis en de stallingloods zijn er in totaal 135 zonnepanelen geïnstalleerd. Voor de stallingloods is een laadpaal geplaatst voor twee elektrische voertuigen.

Fietsenverhuur 

Lekker met de fiets erop uit, ook dit kan voor u geregeld worden. Wij kunnen mooie fietsroutes voor u uitstippelen. We kijken waar de wind vandaan komt en we wijzen u de juiste weg.
Tegen een aantrekkelijke prijs kunnen wij u een fiets verhuren, deze hebben vele versnellingen om het fietsen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Voor informatie hierover kunt u terecht bij onze receptie.

Vuurplaats

Gezellig met elkaar rond een kampvuur zitten en sterke verhalen vertellen, het maken van muziek of gewoon staren in het vuur. Dat kan! Als het weer het toelaat is het, altijd in overleg, mogelijk om een klein vuur te maken.
Dit mag alleen op onze vuurplaats in de vuurschaal met het door ons aangeboden hout. Hiervoor kunt u terecht bij onze receptie. U koopt dan een compleet pakket waaronder stookhout, aanmaakhout en aanmaakblokjes. Een hele belevenis op zich.