Landgoed Camping op Schouwen-Duiveland

(H)eerlijk kamperen onder de fruitbomen

De monumentale boerenschuur herinnert aan de tijd dat onze Hoeve Batenburg alleen een akkerbouwbedrijf was. Al in 1963 werd hier een mini-camping aangelegd. Onder de noemer ‘Landgoedcamping Hoeve Batenburg Ellemeet’ zijn wij in de herfst van 2009 gestart met de aanleg van een heuse natuurcamping, die in het voorjaar van 2010 compleet was. 

Plaats onder de Zeeuwse zon 

Op ruim vijf hectare terrein wachten u tegenwoordig lekker ruime kampeervelden. De in oppervlakte variërende plaatsen liggen in meer of mindere mate tussen het inmiddels volle groen verscholen. Desgewenst veel privacy dus. 

De zeeuwse kust heeft het hoogste aantal zonuren van Nederland. Aangezien wij u ook daarvan optimaal willen laten profiteren, is daar bij de aanleg van de ronde kampeerplekken rekening mee gehouden. Veel zon of minder, avondzon of liever zon in de morgen: u heeft het voor het uitzoeken. 

Windsingel met wandelpad 

De hele camping is omgeven door een brede singel van bomen en struiken die u uit de wind houdt. Daarlangs en tussendoor, slingert een wandelpad met deels uitzicht op de duinenrij. Een pad waar u naar hartenlust gebruik van mag maken. 

Eigen voorzieningen 

De verschillende kampeervelden zijn stuk voor stuk geschikt voor een tent, caravan met of zonder voortent of luifel, en een kleine tot middelgrote camper. Indien u met een camper komt, verzoeken wij u de camper te gebruiken als ware het een caravan.

Elke plaats heeft een eigen stroomaansluiting (16A), water en rioolaansluiting. Wat wilt u nog meer!