Landgoed Camping op Schouwen-Duiveland

(H)eerlijk kamperen onder de fruitbomen

De monumentale boerenschuur is bij aankomst het eerste aanzicht dat zich aan de tijd herinnert toen Hoeve Batenburg alleen een akkerbouwbedrijf was. Al in 1963 werd hier een mini-camping aangelegd. Onder de noemer ‘Landgoedcamping Hoeve Batenburg Ellemeet’ zijn wij in de herfst van 2009 gestart met de aanleg van een prachtig natuurkampeerterrein achter de bestaande mini-camping. Vanaf het voorjaar van 2010 kunnen onze gasten genieten van het kamperen midden in de natuur.  

Op ruim vijf hectare terrein wachten fijne, ruime kampeervelden die u rust, ruimte en vrijheid doen laten ervaren. De plaatsen zijn ruimtelijk opgezet en de in oppervlakte variërende plaatsen liggen in meer of mindere mate tussen het volle groen verscholen. Desgewenst dus veel privacy.

In 2020 zijn 135 zonnepanelen geïnstalleerd waardoor onze Landgoedcamping energie-neutraal is. Daarnaast is er ook een laadstation geplaatst voor twee elektrische voertuigen.

Plaats onder de Zeeuwse zon 

De Zeeuwse kust heeft het hoogste aantal zonuren van Nederland. Aangezien wij u ook daarvan optimaal willen laten profiteren, is daar bij de aanleg van de ronde kampeerplekken rekening mee gehouden. Veel zon of minder, avondzon of liever zon in de morgen: u heeft het voor het uitzoeken. 

Windsingel met wandelpad 

De hele camping is omgeven door een brede singel van bomen en struiken die u uit de wind houdt. Daaromheen en tussendoor, voert een wandelpad met prachtig uitzicht op de omringende landerijen en de duinen, waar u in het seizoen kunt genieten van onze prachtige bloemenranden.

Eigen voorzieningen 

De verschillende kampeervelden zijn stuk voor stuk geschikt voor een tent, caravan met of zonder voortent of luifel, en een kleine tot middelgrote camper. Indien u met een camper komt, verzoeken wij u de camper te gebruiken als ware het een caravan.

Elke plaats heeft een eigen stroomaansluiting (16A), te gebruiken met een eurostekker, water en rioolaansluiting. Wat wilt u nog meer!