Camping Hoeve Batenburg in Zeeland

Kamperen met het oog op de natuur: vrijheid, rust en ruimte

Schouwen-Duiveland in het noorden van de provincie Zeeland, heeft u heel veel moois te bieden. Zo vindt u dichtbij zee, strand en bossen het rustige kustplaatsje Ellemeet. Daar wacht voor u Landgoedcamping Hoeve Batenburg. De natuurcamping is onderdeel van een veelzijdig boerenbedrijf. Vanaf uw kampeerplaats met uitzicht op de duinen, heeft u alle gelegenheid om Schouwen-Duiveland op uw gemak verder te ontdekken. 

Op Landgoedcamping Hoeve Batenburg is het erg goed toeven. Het gebied rond de ruime kampeerplaatsen is ingericht als natuurgebied. De Brouwersdam en het Grevelingenmeer liggen op loop- en fietsafstand, terwijl plan Tureluur, de uitgestrekte Oosterschelde en natuurlijk het gezellige Zierikzee, ook dichtbij zijn.
Met het oog daarop heeft dit Natuur Comfort kampeerterrein voor u allerlei prettige voorzieningen in huis. Op de ruime, autovrije kampeerplaatsen is stroom (16A), water en rioolaansluiting en gratis wi-fi. Uw hond, mits aangelijnd, is welkom. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om uw paard of pony mee te brengen. Fietsen over Schouwen-Duiveland is net zo leuk, dus staan die op Hoeve Batenburg in de schuur te huur voor u klaar.

Bijzonder is dat wij voor een verblijf op onze camping geen reserveringskosten rekenen.
In combinatie met kamperen kunt u ook nog eens uw caravan laten stallen in een van de loodsen op het terrein. Zowel in de zomer als in de winter.
Een vrij unieke en gratis service: boekt u bij ons, dan zetten wij uw caravan alvast op de juiste kampeerplaats voor u arriveert. 

Besluit u af te reizen naar Hoeve Batenburg dan kunt vanaf 14.00 uur inchecken. Verdere openingstijden van de receptie zijn:

van 10.00 tot 12.00 uur, 14.00 tot 16.00 uur en van 19.00 tot 20.00 uur. Op zondagavonden is het kantoor gesloten. 

Het kampeerterrein maakt deel uit van de organisatie Stichting Natuurkampeerterreinen (NKT). Op onze camping is een natuurkampeerkaart verplicht. Voor meer informatie of voor het aanschaffen van een kaart, kunt u terecht op www.natuurkampeerterreinen.nl, of bij onze receptie.